top of page

Hi, ik ben Anita. Een enthousiaste DTP'er en grafisch vormgever uit Utrecht. Leuk dat je op mijn website bent beland. Kijk vooral eens in mijn portfolio. Hier toon ik een deel van mijn werk. Ik ben vooral gespecialiseerd in print (gedrukte media). Het ontwerpen en opmaken van advertenties, posters, flyers, folders, brochures en groot formaat drukwerk zoals abri- en billboardposters en geveldoeken. Maar ik deins ook niet terug voor het maken van een Flash- of HTML-5 banner. Als je dat wilt begeleid ik je drukwerkproductie van A tot Z. Ik werk zeer klantgericht en vind direct contact met klanten erg prettig.

 

De afgelopen jaren heb ik, met heel veel plezier én overgave, voor veel klanten met nationale én internationale allure mogen werken. Bijvoorbeeld voor Joop van den Ende Theaterproducties, Stage Entertainment Nederland, Mojo Concerts, Fontys Hogescholen, Amsterdam ArenA, Diesel, Post NL, L'Oreal, Van Lambaart Entertainment, Cirque du Soleil, Holiday on Ice, Senf Theaterpartners, Pietercil (merken o.a. Dextro, Batiste, Diele, Bahlsen), Palazzo, Mercedes, ZenithOptimedia Nederland, Achmea, LVMH (merken Dior, Givenchy, Guerlain en Kenzo), NPO en SAIL Eventpartners.

 

In 2005 ben ik mijn eigen bedrijf Niet-Ontwerp gestart. Ik heb een aantal vaste klanten maar ik maak ook veel logo's en huisstijlen voor eenmalige opdrachtgevers zoals startende ondernemers. Kijk op niet-ontwerp.nl en laat je verrassen.

 

bottom of page